Информации

МЕСТО НА ОДРЖУВАЊЕ:

Адреса: Никола Русински бр.1

Телефон: + 389 2 30 71 814 / + 389 2 30 65 968

e-mail: kinoteka@ukim.edu.mk

fb: KinotekaNaMakedonija

За прес-акредитации за Фестивалот, Ве молиме контактирајте не на: contact@philosophicalfilmfestival.mk.

Цена на влезници*:
Билет 100 ден. (ЦРВЕН) – Ревијална програма: филм-философија (РП)
Билет 50 ден. (СИН) – Официјални селекции (ОСД и ОСК), како и цена на билет за која било проекција од програмата на Фестивалот за студенти и пензионери
Вечерен билет 120 ден. (ЗЕЛЕН) – Проекција на два филма од истата вечер (18.30 и 21.30 ч.)
Вечерен билет 70 ден. (ЖОЛТ) – Проекција на два филма од истата вечер за студенти и пензионери (18.30 и 21.30 ч.)

* Билетите за Фестивалот ќе бидат достапни на касата на Кинотеката непосредно пред секоја проекција (нема да има резервации), а настаните од Едукативната програма, Придружната програма и ФФФ Караванот се бесплатни.