Соработници

Фестивалот е подржан од:

!MFA_LogoQ
454808-objaveni-proektite-koi-dobija-poddrshka-za-2017
SKOPJE_GRB Color

Доколку сте заинтересирани да го подржите Фестивалот, контактирајте не преку официјалната
e-mail адреса на Филозофскиот Филмски Фестивал: contact@philosophicalfilmfestival.mk.